Main Page Sitemap

Kortingscode neckermann belgie

Wel te weten: SunConnect, Sunprime, sentido, Smartline en Casa Cook. Of je nu wil vertrekken met de auto of met het vliegtuig, of nu je een plezierreis of een


Read more

Make up spot korting

Tegenwoordig kun je zelfs via het internet overstappen en merk je vrij weinig hiervan. Deze codes zijn moeilijk te raden en bestaan uit een reeks letters en/of getallen.


Read more

Korting bij snowplanet

Inschrijven kan via onze webshop. MiniClub-I (3 x 40 minuten) (voor 3-jarigen) 89,00, miniClub-II (3 x 50 minuten) (voor 3-jarigen) 99,00, zomercursus (3 x 80 minuten) (alleen voor ski


Read more

Sloep huren giethoorn aanbieding


sloep huren giethoorn aanbieding

een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Voor een bezoek of verblijf. Museabezoek, bezoek eetgelegenheden etc. Het assortiment fluisterboten is als volgt: Elektrosloepen (1-9 pers. Meer boten, prijzen sloep: Per uur 35, Per dag 150, Voor 2 dagen: 250, Voor 3 dagen: 310, Voor 4 dagen: 370, Voor 5 dagen: 430, Voor 6 dagen: 490, Voor 7 dagen: 550, Borg voor de sloep: 100. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen. Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Giethoorn is Koppers-, giethoorn het juiste adres! Koppers-, giethoorn is een botenverhuur- en rondvaartbedrijf. U kunt dus het gehele gebied verkennen. Wachtend op de gasten die een boot huren willen in, giethoorn om te varen in, giethoorn en het fraaie natuurgebied De Wieden zelf vanaf het water willen ontdekken met behulp van een routekaart.

Nijenhuis bootverhuur Boten verhuur Antaris 570
Sloepverhuur Giethoorn Per luxe elektrische sloep door
Spreadshirt kortingscode: 5 korting in januari 2019

De vloot bestaat uit een groot aantal fluisterboten en elektrische (geluidloze) rondvaartboten. De Grachthof ligt midden in het centrum van. Giethoorn aan de dorpsgracht. Heerlijk genieten in de grachten, op meren en de wateren in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen. Puzzelspeurtocht per boot, vakantiehuis incl. Naast deze boten kunt u sloepen, Canadese kanos en kajaks huren.

Ns kaartjes kopen aanbieding
Xbox one s 500gb aanbieding
Perfect carwash enschede aanbieding
Walibi fright night tickets 2019 aanbieding

Onze boten dobberen er uitnodigend aan hun lijnen. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van. Giethoorn een bootje huren. Daarnaast beschikken wij over een paar cadeau- en souvenirwinkels, een ijssalon en een vakantiehuis. Openingstijden: Dagelijks geopend vanaf.00 uur). Bootverhuur, fluisterboten (met electromotor rondvaart met deskundige begeleiding, motorboten en (zeil)punters. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot. Toer/visboot, kado- en souvenirshops. Een sloep is luxer als een standaard fluisterboot.


Sitemap