Main Page Sitemap

Hans klok house of horror korting

VIP-upgrade, jij kunt het, house of Horror op een wel hél bijzondere manier meemaken. Het weer wordt kouder en de dagen lijken korter. Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam 3


Read more

Groene dagen kortingsbon

Via e-mail op, bestellingen geplaatst bij Spartoo worden geleverd door: Op de webshop van Spartoo kan je betalen met: Meer kortingsbonnen en promoties, wil je blijven genieten van deze.


Read more

Kortingscode zalando 2019 februari 2019

Ontvang je vandaag voordeel op Levi's? De korting die staat aangegeven ontvang je ook echt. Er is vrijwel altijd korting te verkrijgen door de sale aanbiedingen, kortingscodes, outlet


Read more

Gestopt met studie ov korting


gestopt met studie ov korting

Nieuwe studenten ontvangen het aanvraagformulier automatisch én week na de bevestiging toekenning studiefinanciering van DUO. Je kunt een anonieme OV-chipkaart kopen bij een verkoopautomaat/balie en daar saldo op zetten. Het moment van inchecken, bepaalt of je de hele reis vrij, of met korting maakt.

Dan kunt u meer dan 5 jaar recht hebben op het studentenreisproduct. Doorvoering van je aanvraag zou ongunstig voor je zijn. Als je geen reisrecht meer hebt en je studentenreisproduct niet stopzet, bouw je bij DUO een schuld op van 97,- per halve maand! Later gebruiken, wilt u het reisproduct stopzetten omdat u uw reisrecht wilt bewaren voor later? NS heeft ook een aanbod voor langstudeerders. Zet je niet op tijd stop, dan bouw je een schuld op bij DUO van 97,- per halve maand.


Sitemap