Main Page Sitemap

Ici paris xl nl kortingscode

Reken je bestelling af Je kunt nu al jouw gegevens invullen zodat het pakket straks jouw kant op kan worden gestuurd. Dit is geen geldig Email adres! Klik onder


Read more

Kortingsbon maes

De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op jouw iPhone. VAB Touring geven normaal ook elk jaar tickets weg via wedstrijden op hun website. Stap 2


Read more

Kortingscode zoef

Wij willen iedereen de kans geven om te kunnen profiteren van dit voordeel. Maar als je écht wilt helpen, meld je aan voor betere kortingen. Gemakkelijker kan het niet!


Read more

Dagkaart met 40 korting


dagkaart met 40 korting

kind nog geen OV-chipkaart? Prijs (2e klas. U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen. Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende.

Bij Blokker, Hema, Kruidvat of AH kun je regelmatig goedkope treinkaartjes kopen voor een bedrag tussen de 12 en 18 euro. Reis met korting in de trein met én van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij. De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein. Er zal hierbij 40 korting worden afgetrokken van het bedrag.

Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Like ons op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig! Buiten de spits van maandag t/m vrijdag tussen.00.00 en tussen.30.30 uur. Te koop bij: ActieVanDeDag (online geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart. Gebruik code 58544 /eStore/nl/Home, nu bij fotofabriek: Je maakt een Hardcover A4 Fotoboek met 24 paginas voor maar 9,95 inclusief gratis verzending. Uw Keuzedagen zijn alle dagen van de week geldig (doordeweeks.00 uur). Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar. NS dagkaart op OV Chipkaart, de NS dagkaart op de OV chipkaart is op het huidige moment nog niet mogelijk.


Sitemap